October 9, 2018

Crunchy

Se iau 300 - 400g. fructe (afine, struguri, mandarine, banane, portocale, sau oricare alt fruct preferat), se separa sau se taie, dupa caz, in bucatele, se dau la congelator pret de jumatate de ora.
October 9, 2018

Placintar vegan

Dovleacul placintar, care se poate consuma pe toata perioada rece a anului. Bogat in betacatoten, are propietati antiinflamatoare, antioxidante si este anti-diabetic.
October 9, 2018

Tarta cu mere

Imi place tarta sau placinta cu mere in orice varianta, oricand si oriunde. Am incercat multe retete, fiecare buna in felul ei.
October 2, 2018

Delicious

Un tort potrivit si consumat cu placere in orice anotimp. A ramas in topul preferintelor si daca vrei sa-l incerci ai nevoie de urmatoarele:
October 1, 2018

Fructe trase in ciocolata

Drajeuri delicioase ce pot inlocui cu succes alte dulciuri concentrate din comert care nu au nici pe departe acelasi gust zdravan de fructe proaspete, miere, unt natural de cacao si aroma fina de cacao!
October 1, 2018

Desert dulce-acrisor cu ovaz si lamaie

Este un desert care mi-a placut de la prima incercare, iar prin combinatia dulce-acrisoara si consistenta data de semintele crude au devenit rapid desertul preferat. Cel mai mult imi place ca poate fi gata in cateva minute.