fbpx
rawissima.com - vegan - ic
rawissima.com - raw food - ic
rawissima.com - bio - ic
rawissima.com - 100 natural - ic

Vă invităm să descoperiti nebănuită lume a deserturilor fără zahăr,
create din dragoste pentru sănătate și frumos

Comenzile Rawissima

Aici puteti lasa sugestii, intrebari, laude sau critici, toate sunt constructive si ne ajuta sa imbunatatim gama de produse.

Atelierul este deschis pentru pofticiosi si curiosi de luni pana vineri de la 10:00 la 18:30 si sambata este deschis doar pentru comenzi si evenimente, pe B-dul Victoriei, Nr. 44 A.

In general, lucram la comanda pentru ca dulciurile sa fie cât mai proaspete cu putinta. Comenzile pentru aniversari se preiau cu 48 de ore înainte, prin telefon sau la un mesaj lasat pe pagina de Facebook – Rawissima. Ulterior produsele se pot ridica din cadrul Atelierului, pe B-dul Victoriei, 44 A, sau se livreaza contra cost la adresa clientului.

Comenzile pentru evenimente se inregistreaza cu 7 zile inainte, cu un avans de 20% din totalul comenzii.
Produsele se pot ridica din cadrul atelierului, sau se livrează la adresa clientului.

Toate dulciurile sunt pregatite de noi, in atelierul propriu, in fiecare saptamana, fara premixuri, coloranti sau conservanti.
Le pregatim in tihna si in portii limitate, de aceea, unele dintre ele se pot termina pe parcursul unei saptamani

Atentie!

Unele produse pot contine alergeni! Va rugam sa consultati compozitiile cu atentie si sa ne informati daca aveti alergii sau intolerante alimentare. In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de efectuarea unei comenzi.
Va multumim pentru intelegere!

Lista de alergeni:
– ovaz si produse derivate
– arahide si produse derivate
– fructe cu coaja, adica: migdale, alune de padure, nuci, nuci pecan, nuci braziliene, nuci de macadamia, fistic si produse derivate

Formular de comanda


Prin apasarea butonului "Trimitere" sunteti de acord cu procesarea datelor cu caracter personal de catre Rawissima.com conform "Politica de confidentialitate"

Vă invităm să fiti curioși și să descoperiti rafinamentul dulcelui fără zahăr!