fbpx

Mixuri Raw Vegan

Realizate manual, cu migala si atentie, din ingrediente de inalta calitate, mixurile raw vegane sunt o explozie de gusturi rafinate si arome naturale, de care te poti bucura in orice imprejurare. La micul dejun, in pauza dintre mese, in drumetii, la aniversarile cu familia si prietenii, la mesele de sarbatoare, micile delicii iti satisfac pofta de dulce intr-un mod cat se poate de natural si iti aduc o stare de buna dispozitie.

Fara zahar, gluten si lactoza, indulcite din dulceata mierii de albine si nectarul fructelor de curmal, legate cu untul natural de cacao sau delicatul ulei de cocos, fara adaosuri de coloranti si conservanti, urmarim sa tranformam dulcele clasic intr-unul inedit si benefic pentru corpul si mintea noastra.

Fara procesare termica si chimica, mixurile raw isi pastreaza toate vitaminele, mineralele si calitatile nutritionale, astfel incat organismul beneficiaza direct de energia naturii.
Fiecare dulce realizat are propria-i armonie si bucurie gata sa fie daruite celor interesati.

Indrazniti sa investiti in sanatate si gust rafinat!
Se pot cumpara la bucata sau in diferite gramaje.

Toate dulciurile sunt pregatite de noi, in atelierul propriu, in fiecare saptamana, fara premixuri, coloranti sau conservanti.
Le pregatim in tihna si in portii limitate, de aceea, unele dintre ele se pot termina pe parcursul unei saptamani

Vă invităm să fiti curioși și să descoperiti rafinamentul dulcelui fără zahăr!