fbpx

Produse Raw Vegan de Weekend

Produsele raw vegan de weekend sunt alternativa naturala, rafinata la prajiturile copilariei. Daca  doresti sa te rasfeti la sfarsit de saptamana, sa iti surprinzi prietenii si familia la diferite evenimente sau sa faci din orice zi o sarbatoare, ruladele, prajiturile, mousseurile si platourile Rawissima sunt disponibile pentru tine in variate forme si sortimente.

Fara zahar, gluten si lactoza, indulcite cu miere sau sirop de agave ecologic, fara adaosuri de coloranti si conservanti, urmarim sa tranformam dulcele clasic intr-unul inedit si benefic pentru corpul si mintea noastra.

Fara procesare termica si chimica, produsele isi pastreaza toate  vitaminele, fibrele, mineralele si calitatile nutritionale, astfel incat organismal sa beneficieze de energie in mod natural.
Fiecare dulce realizat are propria-i poveste, gust si insusire,  oferita chiar de starea pe care o creaza cand il savurezi.

Investeste in sanatate si corpul iti va multumi!
In functie de produsul ales, se pot cumpara la bucata sau in diferite gramaje.

Toate dulciurile sunt pregatite de noi, in atelierul propriu, in fiecare saptamana, fara premixuri, coloranti sau conservanti.
Le pregatim in tihna si in portii limitate, de aceea, unele dintre ele se pot termina pe parcursul unei saptamani

Vă invităm să fiti curioși și să descoperiti rafinamentul dulcelui fără zahăr!